06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Kookworkshop

Verenigingen

Leer elkaar écht kennen tijdens een kookworkshop

Samen met jouw vereniging de kneepjes van het vak leren in de Kookstudio van Koken met Marloes? Doen! Je leert elkaar op een luchtige manier kennen en het is daarnaast ontzettend smullen geblazen. Het is een leuke invulling voor een samenkomst met verenigingsleden of het bestuur. 

Marloes ontvangt jullie met een kop koffie of thee met uiteraard iets lekkers uit Marloes haar eigen keuken. Het smullen kan gelijk al beginnen! Ondertussen legt Marloes uit hoe jullie te werk gaan en wat de recepturen zijn. Heb je iemand in je team met allergieën of dieetwensen? Geen probleem, Marloes houdt hier uiteraard rekening mee.

Nadat jullie alle voorbereidingen hebben getroffen, de beste snijtechnieken onder de knie hebben en begrijpen welke snijplank waarvoor is, is het tijd om aan tafel te schuiven. Heerlijk genieten van jouw eigen gemaakte smaakvolle gerechten! Luxe toch?

Uiteraard bedient Marloes je met een bijpassend drankje zodat je ongestoord kan genieten van jullie dagje uit met de vereniging. 

Een kookworkshop is hartstikke leuk en gezellig maar daarnaast ook erg goed voor teambuilding en om elkaar te leren kennen. Want laten we eerlijk zijn, samen eten is altijd goed, toch? 

 

Scherpe prijzen

Met een groep van acht personen zijn de kosten €55.00 per persoon. Kleinere of grotere groep? Stuur even een berichtje, de mogelijkheden zijn oneindig!

Gelegen in Eibergen

Goed te bereiken met de auto en genoeg ruimte om te parkeren. Je vindt de Kookstudio Koken met Marloes aan de Borculoseweg 23a in Eibergen.

Ruim vier uur

Je hebt hier zelf natuurlijk ook een beetje invloed op, maar over het algemeen duurt een kookworkshop vier uur.

Boek direct een kookworkshop

Je ontvangt aan de hand van de aanvraag een bevestiging van de aanmelding. Wil je direct weten of de Kookstudio beschikbaar is? Kijk dan in de Agenda.