06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Diensten

Bruiloft

Zeg ja tegen Marloes

De mooiste dag van jullie leven, de dag dat jullie elkaar het ja woord geven. Die dag moet natuurlijk tip top in orde zijn! Marloes wil daar graag haar steentje aan bijdragen. Dit kan met een menu samengesteld door jullie samen, of hapjes tijdens het feest. De mogelijkheden zijn oneindig!

Denk bijvoorbeeld eens aan een tapas menu, gezellig en knus met je familie aan tafel genieten van de lekkerste gerechten. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere mogelijkheden.

Van een buffetje tot aan een 7-gangen tapas menu, Marloes wil graag de kers op jullie bruidstaart zijn. Met memorabele gerechten waar je nog lang van nageniet. Want dat is het enige wat telt, toch?

Het is uiteraard ook mogelijk om hapjesschalen en -planken te combineren met een diner. Via onderstaand formulier kun je een prijsopgave aanvragen bij Marloes. Liever onder het genot van een kopje koffie? Dat kan ook!

 

Prijsopgave aanvragen

8 + 6 =

Je ontvangt aan de hand van je aanvraag een bevestiging. Wil je een afspraak maken? Je mag Marloes natuurlijk ook bellen.