06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Diensten

Koken op locatie

Het comfort van thuis

Maar de kwaliteit van een restaurant! Dat is wat Marloes mogelijk maakt met Koken op locatie. De keuken van jouw huis is het werkdomein van Marloes. De voorbereidingen doet ze in haar kookstudio, maar het koken en opmaken van het diner gebeurt aan huis.

Ultiem genieten is dat! Het comfort van thuis en de kwaliteit van een restaurant. Daar hoort natuurlijk geen berg afwas bij. Servies wordt dus ook geregeld door Marloes. En het mooie daaraan, ze neemt het ook allemaal weer mee. Een avond volledig zonder zorgen genieten van de lekkerste gerechten, met Marloes kan dat. 

Diner aan huis is mogelijk vanaf acht personen en de kosten zijn €55.00 per persoon. Heb je gasten met een bepaald dieet of allergieën? Geen probleem! Daar houdt Marloes uiteraard rekening mee.

Er is zoveel meer mogelijk! U vraagt, Marloes kookt! 

 

Interesse in Koken op locatie met Marloes? Vul dan het onderstaande contactformulier in en Marloes neemt contact met je op!

 

Koken op locatie aanvragen

6 + 11 =

Je ontvangt aan de hand van je aanvraag een bevestiging. Wil je een afspraak maken? Je mag Marloes natuurlijk ook bellen.

 Voor beschikbaarheid van Marloes kun je ook in de agenda kijken.