Het hele jaar door leren koken

Kookclub

Scherp geprijsd

De prijzen lopen zeer uiteen. Het gaat om het aantal personen, aantal keren, de moeilijkheidsgraad, tijd, data etc. Voor een exacte prijsopgave stuur gerust een mailtje!

Koken, proeven en leren

Heb je altijd al bij een kookclub gewild? Wil jij graag de beste kneepjes van het vak leren of vind je het gezellig om andere mensen te leren kennen? Sluit je dan aan bij de Kookclub van Koken met Marloes!

Kidskookclub
Op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij en dat is bij uitstek de beste middag om de kleintjes wat kookkunsten bij te brengen! Leeftijd van 9 t/m 12 jaar. Data en kosten vind je terug in de agenda. Je kunt je zoon/dochter inschrijven door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kookclubs
Omdat de Kookstudio vrij recent is geopend zijn er nog geen kookclubs aanwezig bij Koken met Marloes. Maar Marloes vindt het heel erg leuk om met een kookclub te werken! Mocht je interesse hebben om met een kookclub tweemaandelijks of vier keer per jaar lessen te volgen onder leiding van Marloes, laat het dan weten! Je mag uiteraard zelf ook een kookclub samenstellen. Denk je dan alvast na over een passende Kookclub naam?;)

Wat houdt zo’n kookclub in?
Als kookclub ben je een waardevol erelid van de Kookstudio en daar is Marloes natuurlijk hartstikke trots op. Daarom ontvang je als lid van een kookclub niet de minste materialen:

  • Een schort van Koken met Marloes bedrukt met jouw naam
  • Recepturen, ingrediënten en natuurlijk professionele begeleiding in de zeer uitgebreide Kookstudio
  • Een kookschrift waar je al je recepten en tips in kwijt kunt

Hartstikke leuk dus! Marloes hoort graag van je!

 

Gelegen in Eibergen

In een nieuw gebouwde Kookstudio leer je de kneepjes van het vak. Er is niets dat ontbreekt in deze zeer uitgebreide keuken. Kookstudio Koken met Marloes is gelegen aan de Borculoseweg 23a in Eibergen.

Meld je hier aan voor de kookclub

9 + 12 =

Je ontvangt aan de hand van de aanvraag een bevestiging van de aanmelding. 

 Omdat er nog geen kookclubs zijn bij Koken met Marloes ben je geheel vrij om deze in te vullen naar wens! Denk hierbij aan de moeilijkheidsgraad, een bepaalde keuken, wat wil je leren? Maar wat vind je ook leuk om te doen? Samen met Marloes is er veel mogelijk! Dus denk niet in wat niet kan!