06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Kookworkshop

Bedrijven

De perfecte teambuilding activiteit

Koken gaat om samenwerking. Wanneer je wel eens een kijkje in een keuken hebt genomen dan weet jij dit als geen ander. Je moet ervoor zorgen dat iedereen perfect op elkaar is afgestemd en timing is key! Maar voorbereiding doet alles. En wanneer er geen goede voorbereiding is, dan loopt alles letterlijk en figuurlijk in de soep.

Herkenbaar op de werkvloer? Dan is een teambuilding activiteit bij Kookstudio Koken met Marloes een heel goed idee! Je leert elkaar goed kennen tijdens een kookworkshop. Daarnaast geeft het een kick dat je met jouw team tot heel veel in staat bent. Een smaakvolle maaltijd bereiden bijvoorbeeld! Want nadat jullie de kneepjes van het vak hebben geleerd, ga je genieten van de maaltijden die jullie zelf hebben bereid. 

De kookstudio van Marloes is ook geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering of training. Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een culinaire workshop! Vraag Marloes naar de mogelijkheden!  

Jullie worden ontvangen met een kop koffie of thee en iets lekkers. Marloes legt ondertussen uit wat jullie gaan koken en hoe jullie dat gaan doen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, Marloes helpt je waar nodig en geeft je de beste tips & tricks waardoor jouw werknemers als echte chefkok’s de deur uitlopen!

Mise en Place (voorbereiding in de keuken) gereed? Dan kan het opmaken beginnen! Daarna geniet je van de gerechten onder het genot van een bijpassend drankje. Aan het eind van de kookworkshop loop je de deur uit met een verzadigd gevoel en ben jij een echte chefkok!

 

Scherpe prijzen

De kookworkshop is te boeken voor groepen van  8 tot 20 personen en kost € 55.00 per persoon.  Dit bedrag is zelfs inclusief consumpties én de afwas hoeft u zich ook niet druk om te maken!

Gelegen in Eibergen

Goed te bereiken met de auto en genoeg ruimte om te parkeren. Je vindt de Kookstudio van Koken met Marloes aan de Borculoseweg 23a in Eibergen.

Ruim vier uur

Je hebt hier zelf natuurlijk ook een beetje invloed op, maar over het algemeen duurt een kookworkshop circa vier uur.

Boek direct een kookworkshop

Je ontvangt aan de hand van de aanvraag een bevestiging van de aanmelding. Wil je direct weten of de Kookstudio beschikbaar is? Kijk dan in de Agenda.