06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Kookworkshop

Vriendengroepen

Het perfecte vriendenuitje

Ben jij dit keer aan de beurt om een activiteit te bedenken voor jullie jaarlijkse vriendendag? Dan zit je bij Kookstudio Koken met Marloes goed! In 4 uur tijd zet jij de lekkerste maaltijden op tafel en leer je daarnaast de kneepjes van het vak. Je gaat als een echte chefkok de deur uit!

We begrijpen als geen ander dat een borrel op zijn tijd lekker is en bij een vriendendag mag die al helemaal niet ontbreken. Daarom zit er bij dit arrangement onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee. Klinkt goed he?

We ontvangen je met een verse kop thee of koffie met wat lekkers, als je liever gelijk aan de pils begint mag dat ook hoor! Onder het genot van een hapje en een drankje legt Marloes uit wat jullie gaan doen en maken we verschillende teams. Iedereen maakt een bepaald gerecht maar het is ook mogelijk om tijdens deze vriendendag de kookworkshop wat anders aan te pakken. Wensen kan je altijd bespreken, het wordt in ieder geval een gezellig uitje!

Eet je vegetarisch? Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem, Marloes houdt graag rekening met jouw wensen! Zo is het voor iedereen mogelijk om een kookworkshop te volgen én om te smullen van je eigen gemaakte gerechten. Boek vandaag nog jouw kookworkshop voor vriendengroepen voordat het te laat is!

 

Een prettig prijsje voor een leuk uitje

Met een groep van 8 tot 20 personen ben je €55.00 per persoon kwijt. Dit bedrag is inclusief consumpties. En de afwas wordt natuurlijk ook voor u gedaan!

Gelegen in Eibergen (gem. Berkelland)

In de kookstudio van Koken met Marloes ervaar je het eens écht om een chefkok te zijn. Aan de Borculoseweg 23a te Eibergen.

Ruim vier uur

Je hebt hier zelf natuurlijk ook een beetje invloed op, maar over het algemeen duurt een kookworkshop vier uur.

Wil je graag meer informatie?

Neem gerust contact op met Marloes!

Wil je direct weten of de Kookstudio beschikbaar is? Kijk dan in de Agenda.