06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Diensten

Hapjesplanken

Genieten geblazen

Met de hapjesplanken van Marloes. Met verschillende thema’s haal jij de lekkerste hapjesplanken in huis! Een leuk idee op bijvoorbeeld moeder- en vaderdag. Maar gewoon zomaar, dat kan natuurlijk ook. Één ding is zeker, genieten dat doe je sowieso!

De hapjesplanken worden, indien gewenst, bij je bezorgd! Wanneer jij genoten hebt van een hapjesplank vol met smaak en beleving hoef je het servies niet af te wassen hoor, dat doet Marloes voor je! Ultiem genieten, daar hoort de afwas natuurlijk niet bij.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden betreft de hapjesplanken. Heb je bepaalde wensen, dieëten of allergieën? Marloes denkt graag met je mee en komt met een smakelijk voorstel waar iedereen van kan genieten.

Ben je opzoek naar hapjes schalen voor een verjaardagsfeestje? Ook dan ben je bij Marloes aan het juiste adres! De kosten zijn €0,90 cent per hapje. Ambachtelijke, smaakvolle hapjes die als een ware beleving zijn opgemaakt. Zo hoef jij geen uren in de keuken te staan en heb je toch de aller lekkerste hapjes in huis!

Prijzen van hapjesplanken zijn afhankelijk van het aantal personen. Via het onderstaande contactformulier kun je snel en makkelijk een prijsopgave aanvragen.

 

Prijsopgave aanvragen

1 + 6 =

Je ontvangt aan de hand van de aanvraag een bevestiging van je bestelling. Wil je direct duidelijkheid over je aanvraag? Dan mag je Marloes natuurlijk ook bellen!