06 22 077 112 info@kokenmetmarloes.nl

Kookstudio

Koken met Marloes

Het gezelligste groepsuitje van de Achterhoek

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vriendendag? Of wil je met je team graag eens werken aan wat team-building activiteiten? Dan is een kookworkshop bij Koken met Marloes een goed idee! Zowel zakelijk als particulier.

In de Kookstudio van Marloes leer je de kneepjes van het vak en mag je daarna natuurlijk heerlijk genieten van je gekookte gerechten. Gezellig, interessant en natuurlijk ontzettend smaakvol!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Een kookworkshop duurt ongeveer 4 uur en is te boeken voor groepen van 8 tot 20 personen. De prijs van een kookworkshop is €55.00 per persoon. Dit bedrag is zelfs inclusief consumpties! En natuurlijk hoeft u zich niet druk te maken om de afwas! Heeft u een kleinere groep? Marloes organiseert vaak workshops op open inschrijving. Wellicht dat u hier aan kunt deelnemen. Het is ook mogelijk een workshop met enkel een kleinere groep te doen. De prijs hiervan is de prijs van een workshop voor 8 personen (€440,-)

Eet je vegetarisch? Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem, Marloes houdt graag rekening met jouw wensen!

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en boek vandaag nog een kookworkshop bij de Kookstudio van Marloes in de mooie Achterhoek! Een workshop is snel te boeken via het contactformulier, mail of telefoon. 

Nieuwsgierig geworden naar wat Marloes allemaal doet? Hou haar Facebookpagina in de gaten want deze staat boordevol lekkers!

 

vriendengroep-kookworkshop-koken-met-marloes

Vriendengroepen

Het ultieme uitje voor jullie jaarlijkse vriendendag waar samenwerking, gezelligheid en plezier centraal staan! Met uiteraard een afsluitende borrel.

Kookclubs

Wil je bij een kookclub om je skills een boost te geven? Voor jong en oud, de Kookstudio van Marloes kent verschillende kookclubs. Lees gauw verder!

Bedrijven

Teambuilding met het plaatselijke team of eens iets anders dan een bedrijvenborrel, bij de Kookstudio van Marloes heb je pas echt een leuk bedrijfsuitje!

Vrije inschrijving

Heb je interesse om alleen een kookworkshop te volgen? Of samen met een vriendin? Bekijk dan het overzicht en schrijf je in voor de komende workshops!

Verenigingen

Met je vereniging eens werken aan wat samenwerking? Dan is een kookworkshop een goed idee!

Kan er nog meer?

Jazeker! Staat er niet bij wat je zoekt? Geen probleem! Neem dan contact op met Marloes. Ze denkt graag met je mee. De mogelijkheden zijn oneindig! Klik hier om contact op te nemen.

..meer met Marloes

Bruiloft 

__

De mooiste dag van jullie leven, de dag dat je elkaar het ja-woord geeft. Die dag moet natuurlijk tip top in orde zijn! Marloes draagt daar graag haar steentje aan bij.

Een mooi menu samengesteld door jullie samen, verschillende hapjesplanken of een diner in het teken van tapas, de mogelijkheden zijn oneindig!

Wil je je graag laten adviseren door Marloes en verschillende mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op!

Prijs is op aanvraag

 

Koken op locatie

__

Uit eten in eigen huis, dat maakt Marloes mogelijk! Ze kookt in jouw keuken een diner waar je normaal de deur voor uit moet.

De kwaliteit en gastvrijheid van een restaurant maar het comfort van thuis. Marloes maakt graag gebruik van jouw keuken om de lekkerste gerechten te maken.

Een avond die in het teken staat van genieten, je hoeft dus nergens aan te denken. Zelfs de afwas neemt Marloes voor je mee!

Wil je graag een datum prikken met Marloes? Stuur dan een berichtje of kijk in de agenda voor haar beschikbaarheid.

Koken op locatie is mogelijk vanaf 8 personen, prijs €55.00 per persoon

 

Kan er nog meer?

__

Jazeker! Staat er niet bij wat je zoekt? Geen probleem! Neem dan contact op met Marloes. De culinaire mogelijkheden zijn oneindig en Marloes denkt graag met je mee!

 

Wat u zegt…

"Een super geslaagd personeelsuitje"

“Een super geslaagd personeelsuitje, mede door het lekkere eten van Marloes! Verschillende kleine, verrassende gerechtjes waar iedereen van genoten heeft. Ik verheug me nu al op de volgende gelegenheid waar ik weer eten van Marloes kan proeven!”

Kirsten Jongman

"Echt een aanrader"

“Marloes heeft bij ons thuis een walking dinner verzorgd voor 40 personen. Iedereen heeft er van genoten. Heerlijke gerechten van 2 gezellige dames in de keuken, echt een aanrader!”

Carl Hendrix

"Fantastisch!"


“We hebben Marloes gevraagd om te koken op onze bruiloft. Met Marloes hebben we een menu samengesteld. Tevens heeft zij de hapjes gemaakt voor ‘s avonds. Iedereen vond het eten (& de hapjes) fantastisch! We hadden het niet beter kunnen treffen. Marloes, bedankt!”

Ralf en Lyke van den Dobbelsteen

"En de afwas werd door Marloes gedaan"


“Tijdens ons familie weekend werden we verrast , een avond tapas maken met Marloes. Fantastisch. In een beperkt uitgeruste keuken ging Marloes met ons (10 personen) aan de slag. Aan alles had ze gedacht, ingrediënten, recepten, servies, schortjes, Marloes improviseerde, ze gaf aanwijzingen, ze was heel bescheiden aanwezig, het was een heerlijke avond.
En de afwas werd door Marloes gedaan!!
Danke Marloes”

Jose Verber

"Iedereen vond het leuk om te doen van 1 tot 87 jaar!"

“Van mijn 50e verjaardag wou ik een bijzondere dag maken samen met mijn familie. En dat is met de hulp van Marloes goed gelukt! In haar mooie kookstudio hebben we een heerlijk 4 gangen diner gemaakt. Er hing een gemoedelijke sfeer en er werd heel wat afgelachen.
Mijn gasten waren verbaasd dat het eten dat ze echt zelf hadden gemaakt zo lekker was. Iedereen vond het leuk om te doen van 1 tot 87 jaar!
Marloes dankjewel voor deze super geslaagde middag. Het was onvergetelijk.”

Silvia Koopman

"Super mooie locatie en heel sfeervol ingericht!"

“Gisteren met de buurvrouwen van de Weemerhof een super gezellige workshop gehad! Eerst gezellig koken met z’n allen en daarna lekker tafelen! Ondanks de grote groep bleef Marloes de rust houden! Super mooie locatie en heel sfeervol ingericht! Dikke aanrader! Dikke aanrader!”

Marieke te Brinkhof

Makkelijk en snel in contact

Kookstudio Koken met Marloes
Borculoseweg 23b
7151MN Eibergen

T: 06 220 771 12
E: info@kokenmetmarloes.nl